Jeg holder gjerne workshop for offentlige aktører, bedrifter, organisasjoner og foreninger. Mine workshoper er utviklet for å gi inspirasjon, stimulere nytenking og gi faglig påfyll.

Temaer for workshop

Tilrettelegging for urbant biologisk mangfold

I denne workshopen vil deltakere lære hvordan man kan tilrettelegge for økt biologisk mangfold i byen. Workshopen passer for skoler, organisasjoner, borettslag, bedrifter og offentlige aktører.


Natur for barn

Hvis du ønsker noen som kan holde workshop for barn er dette noe for deg. Avhengig av hvilket tema du ønsker kan jeg utvikle et opplegg som passer for årstiden. Akkurat nå er det veldig stort interesse for insekter f.eks.


Læring i og av naturen – For pedagogisk personell. 

Workshopen tar for seg enkle aktiviteter og leker som kan brukes for å vekke barnas undring, samtidig som de får grunnleggende kunnskap om naturen. Les mer her


Noen ting dere kan forvente:

Enkelhet. Workshopen kan holdes innendørs hos dere eller utendørs i nærliggende bynatur. Det er enkle opplegg med lav kunnskapterskel, og passer derfor de fleste.

Finne gleden i nærnaturen. Å delta på workshop betyr at deltakerne får mulighet å lære om naturen og utvikle forholdet sitt til den, enten temaet er urbant biologisk mangfold eller læring i naturen.

Kunnskap. Workshopene inviterer til oppdagelse, nysgjerrighet og læring. Være seg det er biologisk mangfold eller naturlek som står i fokus, vil deltakere få mye kunnskap om natur og dens sammenhenger.

Frisk luft. Hvis workshopen er utendørs får man mye med på kjøpet, både velvære og frisk luften, som gjør at man er klar i hodet! Nå i Coronatider kan det være ekstra godt å være ute, der det er enkelt å holde avstand.


Workshop

Ta kontakt for mer informasjon og pris.

Ring 45165967 eller send en e-post til marina.gortz@urbannaturkontakt.com 

Du kan følge Urban Naturkontakt på Instagram og Twitter for fakta om natur, naturveiledning, helse og urbant biologisk mangfold.