naturveileder

Hei! 

Jeg heter Marina Gørtz og startet Urban Naturkontakt for å fremme naturkontakt i hverdagen vår. Mer kontakt med naturen trengs for bedre helse, og for kunnskap om hvordan man kan bruke naturen for å takle utfordringene som samfunnet står overfor. Dette kan f.eks. være problemer omkring mental helse, og bærekraftig byutvikling.

Jeg er økolog og naturveileder med en lidenskap for natur, folkehelse og naturbaserte løsninger. Å veilede andre mennesker i naturen og vise dem hvor viktig den er for oss mennesker har jeg gjort lenge. Som naturveileder jobber jeg innen mange forskjellige områder, som i helsesektoren, innenfor idéutvikling og team building, og i arbeidet for en mer bærekraftig verden. 

Som naturveileder er det min oppgave å vekke nysgjerrighet og fremme dialog

Etterhvert har jeg utviklet naturveiledning som vekker nysgjerrighet, glede og nærvær i naturen, og som kan tilpasses til flere forskjellige behov. I tillegg holder jeg workshop innen urbant biologisk mangfold og læring i naturen.

Jeg har mastergrad i økologi og bachelorgrad i biologi og geovitenskap. I tillegg har jeg tatt kurser i samfunnsvitenskap, miljøkommunikasjon og lederskap. Jeg har bred erfaring innen biologisk mangfold, artskunnskap og idéutvikling, og har jobbet flere år som formidler, kursholder og prosjektleder.

Følg meg gjerne på Instagram eller Twitter for oppdateringer og fakta om natur, helse og naturbaserte løsninger.