Ønsker du en annerledes opplevelse for dine ansatte, som er enkel og ikke opptar hele arbeidsdagen? Da kan naturveiledning være noe for dere.

Det kan vare alt fra en inspirasjonsdag, kick-off aktivtet, eller hvis du ønsker et annerledes opplegg med fokus på samarbeidsøvelser og naturnærvær. Hvis du ønsker naturveiledning med et spesielt tema, f.eks. som en del av en konferanse- eller fagdag kan det ordnes.

Uansett om det er team-building, en litt annerledes idédugnad eller en bli-kjent aktivitet som du er ute etter, vil naturveiledning for grupper være et unikt og utmerket alternativ.

Noen ting dere kan forvente:

Enkelhet. Naturveiledningen finner sted i nærliggende naturområder, er enkle med lav terskel, og passer derfor de fleste. Her er ikke målet å komme først i mål, uten det er selve opplevelsen som regnes.

Finne gleden i naturen. Å delta på naturveiledning betyr at deltakerne får mulighet å utvikle forholdet sitt til naturen basert på sine tidligere kunnskaper og erfaringer. Øvelsene består til stor del av lek og samarbeide. Avhengig av hvor mye tid dere har, vil det legges opp til nærvær og refleksjon i slutten av opplegget.

Kunnskap. Opplegget inviterer til oppdagelse, nysgjerrighet og læring. Enten man lærer fra naturen eller fra andre deltakere, vil dere skape minner som værer. 

Frisk luft. Med naturveiledning får man mye med på kjøpet, både teambuildning og velvære, foruten kunnskapen. Det er også effektivt – den friske luften gjør at man er klar i hodet!