Naturveiledning kan brukes på mange forskjellige måter, i mange forskjellige situasjoner. I utgangspunktet brukes den for å gi kunnskap om naturen og dess sammenhenger. Men er også viktig i forbindelse med rekreasjon og styrker innsikt og engasjement, respekt, og omsorg. 

Uansett om det er team building, rekreasjons-tilbud eller en bli-kjent aktivitet som du er ute etter, vil naturveiledning for grupper være et unikt og utmerket alternativ.

Naturen har en unik måte å få folk til å slappe av, fokusere og øke kreativiteten. Samtidig som gruppen får nyte av å være i naturen, vil de få øve på samarbeid i gruppe, kreativ tenking og slippe ut det indre barnet i seg. Her stilles det ikke noe krav til prestasjon. I naturen får hver og en være seg selv, og det tar fram det beste i hvert menneske.

Jeg utvikler og gjennomfører naturveiledningsopplegg  tilpasset for forskjellige behov og mål. Her under kan du lese mer om hvordan min naturveiledning kan hjelpe deg

Naturveiledning for endring

Hvis du ønsker nye måter å bli kjent med prosjektgruppen din, ønsker å fremme bærekraftig tenking hos dine ansatte, redusere stress og fremme mestringsfølelse, kan naturveiledning være noe for deg. Jeg utvikler og gjennomfører naturveiledningsopplegg som skal bidra til endring og positive holdninger.

Naturveiledning som fremmer dialog

Når det oppstår usikkerhet eller konflikter om utnyttelse av naturområder, utbygging, eller andre problem der flere aktører er involvert, er det viktig å bruke dialogprosesser der alle kan få vise fram sine perspektiv på saker, for å komme fram til en god løsning. Naturveiledning som fremmer dialog, gir ny kunnskap og bidrar til forståelse, er derfor en viktig del i  prosessen. 

 Hvis du er interessert i et slik opplegg, ta gjerne kontakt for mer informasjon og pris

Naturveiledning som fremmer gruppedynamikk

Dette opplegget har som mål å skape forståelse og kunnskap om hverandre i grupper (f.eks. arbeidsgrupper, styre, organisasjoner). Med gruppeøvelser med fokus på kreativitet får dere oppleve naturen, og bli kjent med hverandre på en helt ny måte. 

Tid: 3 timer

Pris: 300 kr/person (minst 10 deltakere, og maks 20 deltakere)

 

Naturveiledning som fremmer naturnærvær

Ønsker du å gi dine ansatte eller medlemmer en ekstra avslappende opplevelse, vil denne opplegget være perfekt. Her fokuseres det på naturnærvær med avslappende øvelser og veiledning som skaper dypere kontakt med naturen.

Opplegget kan tilpasses for å være en del av arbeidsdagen. Vi holder da til i en park i nærheten av arbeidsplassen.

Tid: 1-2 timer (beroende på behov)

Pris: 250 kr per person (minst 5 deltakere)

Disse naturveiledningsopplegg egner seg spesielt for:

– Bedrifter

– Organisasjoner

– Offentlig forvaltning

– Skoler

og kan med fordel kombineres med:

– Konferanser

– Teambuilding

– Bli-kjent-arrangement

– Fagdager

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe eller ønsker mer informasjon om oppleggene.