Jeg holder gjerne foredrag og workshops for offentlige aktører, bedrifter, organisasjoner og foreninger. Foredragene mine er utviklet for å gi inspirasjon, stimulere nytenking og gi faglig påfyll.

Foredrag

  • Biofilisk byutvikling og naturbaserte løsninger

Dette foredraget tar for seg grønn byutvikling ved å tilrettelegge for natur i byen. Deltakere vil få innblikk i hva naturbaserte løsninger er for noe, hvordan bynatur kan gi bedre folkehelse og utfordre sosial utenforskap.

 

Ved spesielle ønsker kan et foredrag tilpasses for akkurat dine behov. Ta kontakt for mer informasjon.

Pris beror på lengde på innlegg og grad av skreddersøm til et tema, og ligger mellom 2400,- til 3600,-.

Workshops

  • Tilrettelegging for urbant biologisk mangfold

I denne workshopen vil deltakere lære hvordan man kan tilrettelegge for økt biologisk mangfold i byen. Workshopen passer for skoler, organisasjoner, borettslag, bedrifter og offentlige aktører.

  • Natur for barn

Hvis du ønsker noen som kan holde workshop for barn er dette noe for deg. Beroende på hvilket tema du ønsker kan jeg utvikle et opplegg som passer for årstiden. Akkurat nå er det veldig stort interesse for insekter f.eks.

  • Læring i og av naturen – For pedagogisk personell. 

Workshopen tar for seg enkle aktiviteter og leker som kan brukes for å vekke barnas undring, samtidig som de får grunnleggende kunnskap om naturen. Les mer

  • I samspill med naturen -Styrker båndet til naturen.

Ønsker du å få mer kunnskap om naturen? Lære om noen spesielle planter, fugler og insekter? Har du lyst å kunne fortelle dette videre til barna, eller barnbarna dine? Ønsker du bedre kunnskap og verktøy for å knytte en bedre kontakt til naturen? Da vil denne naturveiledningen være for deg.

På denne workshopen i naturen, vil vi lære noen arter, og om samspillet i naturen. Du vil bli kjent med naturen på en ny måte, ved bruk av sansene og aktiviteter som vil gi en dypere innsikt i naturens verden. 

Ta kontakt for mer informasjon og pris.

Ring på 45165967 eller send en e-post marina.gortz@urbannaturkontakt.com.