Biofilisk byutvikling kommer fra konseptet Biophilic cities. Konseptet har i de siste årene blitt alt mer populær å bruke innen byplanlegging. Biofilia betyr kjærlighet for naturen, og alt levende. Biofilia-teorien brukes for å forklare behovet av å ha et nært forhold til levende og naturlige prosesser. 

Biofiliske byer er byer som tilrettelegger for natur og biologisk mangfold. Samtidig som de fremmer læring og undring om og i natur. 

Urban Naturkontakt ønsker å bidra til en utvikling der flere mennesker får oppleve biologisk mangfold i byen. Jeg har erfaring i biologisk mangfold, formidling og etablering av grønne arealer. Derfor er Urban Naturkontakt den naturlige ressursen for alle som ønsker å utvikle mulighetene for naturnære arealer, rekreasjon i byen og urban biologisk mangfold. 

Jeg ønsker gjerne komme tidlig i planleggingsprosessen for best mulig konsultasjon, men kan også hjelpe med utvalgte deler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *